Verbinders gezocht

Met Andere Ogen wordt als netwerk regelmatig benaderd voor specifieke vragen om te denken over regionale of lokale uitdagingen in de (regie) op de samenwerking. Ook zoeken partners en deelnemers van het netwerk actief contact omdat zij op zoek zijn naar inspiratie en ontmoeting vanuit goede voorbeelden. Om de lokale/regionale praktijk nog beter te ondersteunen, zoeken we twee regio-verbinders uit verschillende regio’s (landsdelen of provincies).

De verbinders bieden maatwerkondersteuning aan en helpen de regio bij de volgende stap in de samenwerking gemeenten, jeugdhulp, onderwijs en kinderopvang. We zoeken ‘verbinders’ die zelf werkzaam zijn in de praktijk en de beweging van Met Andere Ogen steunen.

Als verbinder ben je het vaste aanspreekpunt voor een regio. Je zoekt zowel gevraagd als ongevraagd contact. Je gaat met gemeenten, samenwerkingsverbanden, onderwijs, kinderopvang en jeugdhulporganisaties in gesprek over vraagstukken op het snijvlak van de domeinen. Je zorgt ervoor dat je lokaal een aantal mensen (beter) positioneert om regie te nemen op de samenwerking. Je jaagt nieuwe initiatieven aan en mobiliseert partijen.

Meer informatie

De vacature worden gepubliceerd op het ctm platform. Om te kunnen reageren dien je jezelf in te loggen op ctm. Indien je nog geen account hebt dien je jezelf hier te registreren. Klik hier voor uitleg over hoe je je kunt registreren. Daarna kun je de hele vacature hier bekijken en je offerte indienen. Ook kun je de pdf in de bijlage downloaden. Hierin vind je alle informatie. De eerste gesprekken vinden plaats op 21 of 24 augustus. De uiterste datum om via het CTM platform te reageren op de vacatures is 17 augustus om 12.00 uur.

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: