Kom naar Dialoogavond #15: veerkracht in het pedagogisch ecosysteem

Voor een sterke pedagogische basis is samenwerking essentieel. Sinds een aantal jaren weten onderwijs, zorg, jeugdhulp, kinderopvang en ouders elkaar gelukkig steeds beter te vinden. Op allerlei niveaus wordt er hard gewerkt aan ontschotting en de interprofessionele en inclusieve samenwerking gaat steeds beter. Tijdens Dialoogavond #15 op 26 juni met als titel 'Veerkracht in het pedagogisch ecosysteem' gaan we in gesprek over hoe je dat doet. Met sprekers als Renate van der Mooren, Marjolein Smit-Arnold Bik en Nils Aukema.

Tijdens deze dialoogavond vanuit Pakhuis de Zwijger in Amsterdam gaan we in gesprek over hoe je dat doet. Hoe maak je sterke en duurzame verbindingen tussen onderwijs, zorg, jeugd, kinderopvang en beleid? Hoe geven we de samenwerking vorm tussen ouders, jeugdigen en professionals? Hoe creëren we de infrastructuur die nodig is om de pedagogische basis te versterken? Kortom: hoe zorg je ervoor dat de eigen opdracht elkaars opdracht is? Download de uitnodiging in de bijlage en deel deze met je achterban.

Opening:

Tina van Wouw, promovendus integrale samenwerking, schoolleider 4YOU ACADEMIE, Padvinder UNITED4EDUCATION

Sprekers

Tijdens de dialoogavond gaat moderator Natasja van den Berg in gesprek met sprekers als:

  • Allyssia Sevenhuijsen, schoolpsycholoog OZHW
  • Jolanda Verweij, procesbegeleider SOOS
  • Tjoerd Zweije, docent G-town
  • Nils Aukema, jongeren, ervaringsdeskundige, adviesraad ÉigenWijsheid
  • Marjolein Smit-Arnold Bik, co-auteur ‘We komen er wel uit’ en commissaris bij de Politie
  • Renate van der Mooren, college van Bestuur bij Stichting Elan

Meer informatie en sprekers volgen spoedig. Hou onze website in de gaten.

Zo doe ik mee

Meedoen kan op twee verschillende manieren: fysiek in de zaal of online. Aanmelden voor 26 juni (liefst zo snel mogelijk) kan via onze agenda of via de website van Pakhuis de Zwijger. Wil je er fysiek bij zijn? Wees er dan snel bij. De capaciteit in de zaal is beperkt. Online is de capaciteit onbeperkt. Je ontvangt per e-mail de agenda-uitnodiging en de benodigde informatie om deel te nemen. Vragen Heb je vragen, neem dan contact op via metandereogen@vng.nl.

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: