Landelijke bijeenkomst Het initiatieven collectief 6 juni

'De enige manier om mainstream te worden voor de uitzondering, is samen bouwen aan ons collectieve verhaal.' Op 6 juni is in Utrecht weer de landelijke bijeenkomst van het Initiatieven Collectief met verbondgenoten biedt tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten, te inspireren en de beweging samen verder te brengen om als initiatieven mainstream te worden voor de uitzondering.

De problematiek van thuiszitters blijft om ruimte en aandacht vragen. Duizenden kinderen hebben in de loop der jaren door de initiatieven de weg teruggevonden naar een betekenisvol leven. Initiatieven bieden aanpakken en routes waarmee zij bijdragen aan de maatschappelijke oplossing van het thuiszittersvraagstuk. Dat doen ze allemaal op een eigen unieke manier. Initiatieven weten als geen ander hoe je een proces op gang brengt, iets ontwikkelt wat er tot nu toe niet was en in beweging houdt. Werkenderwijs en ontwikkelingsgericht.

Ook dit keer nodigen we je van harte uit om jouw verbondgenoten mee te nemen. De mensen die geloven in jullie verhaal, die geloven dat er in jouw regio meer routes nodig zijn voor leren en ontwikkelen. We hebben elkaar nodig om verder te komen voor onze jeugdigen. Kijk voor meer informatie in onze agenda en meld je kosteloos aan voor 28 mei.

Het Initiatieven Collectief
Het Initiatieven Collectief bestaat uit ruim 70 initiatieven en verschillende verbondgenoten, waaronder Gedragswerk en Movisie. Het Initiatieven Collectief gelooft dat iedere jongere recht heeft op ontwikkeling en dat hier meerdere routes voor nodig zijn. Routes die er wel zijn, bottum-up in de praktijk ontwikkeld. Neem vooral een kijkje op de website voor meer informatie, verhalen en publicaties.

Downloads

De volgende bestanden zijn bijgevoegd aan dit artitel: