Dialoog #15: Veerkracht in het pedagogisch ecosysteem

Voor een sterke pedagogische basis is samenwerking essentieel. Sinds een aantal jaren weten onderwijs, zorg, jeugdhulp, kinderopvang en ouders elkaar gelukkig steeds beter te vinden. Op allerlei niveaus wordt er hard gewerkt aan ontschotting en de interprofessionele en inclusieve samenwerking gaat steeds beter. Tijdens Dialoogavond #15 op 26 juni met als titel 'Veerkracht in het pedagogisch ecosysteem' gaan we in gesprek over hoe je dat doet.

Hoe maken we van onze eigen opdracht elkaars opdracht in onderwijs, zorg, jeugdhulp, kinderopvang en beleid?Hoe maak je sterke en duurzame verbindingen tussen onderwijs, zorg, jeugd, kinderopvang en beleid? Hoe geven we de samenwerking vorm tussen ouders, jeugdigen en professionals? Hoe creëren we de infrastructuur die nodig is om de pedagogische basis te versterken? Kortom: hoe zorg je ervoor dat de eigen opdracht elkaars opdracht is?

Sprekers

Kom naar Pakhuis de Zwijger in Amsterdam of volg de Dialoogavond online. Houdt onze agenda en nieuwsupdate in de gaten voor een update van de sprekers.

Aanmelden

Meld je vast aan via onze agenda.