21 november 2023

Vernieuw nu je profiel voor sneller contact met andere leden

Met Andere Ogen is het afgelopen jaar een nieuwe weg ingeslagen: we zijn van programma doorontwikkeld naar een volwaardig, inclusief netwerk. Hierdoor heeft Met Andere Ogen er veel nieuwe leden bij gekregen. Maar alleen als die elkaar goed kunnen vinden, kunnen we met elkaar bereiken waar we voor staan: de ontwikkelkansen vergroten van ieder kind. Met ons nieuwe inschrijfformulier maken we het onze leden nu nog makkelijker. Ben je al lid? Dan vragen we je om je profiel te controleren en te updaten. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Als netwerk vinden wij het belangrijk om op een snelle en laagdrempelige manier met elkaar in contact te kunnen komen. Op die manier kunnen leden gemakkelijker gebruikmaken van elkaars kennis en expertise, om zo met elkaar de samenwerking tussen onderwijs, zorg, jeugdhulp en kinderopvang in hun regio te versterken. 

Profiel in een nieuw jasje

Met Andere Ogen vraagt alle leden daarom een profiel aan te maken en daarop een aantal gegevens in te vullen over hun rol, functie en organisatie. Als lid van Met Andere Ogen vind je deze profielen terug op de ledenpagina. Die profielen hebben we het afgelopen jaar in een nieuw jasje gestoken, om het onze leden nog gemakkelijker te maken. Als bestaand lid vragen we je daarom om je huidige profiel te updaten. 

Mijn profiel updaten: hoe werkt dat?

Log in op de website en klik op ‘profiel wijzigen’. Je ziet dan het nieuwe formulier, met daarop de gegevens die je hebt ingevuld toen je lid werd. Het kan zijn dat er bij het automatisch overzetten foutjes ingeslopen zijn. Daarom vragen we je deze gegevens goed te controleren. Ook vind je in het nieuwe formulier een aantal nieuwe vragen. Vul je deze ook in? Dan is je profiel hierna compleet. 

Direct je profiel updaten? Klik dan op deze link.