31 augustus 2023

Reminder: Bijeenkomst Samen naar School-initiatieven Steunpunt Passend Onderwijs

Samen naar School initiatieven zijn op dit moment de meest tastbare vorm van inclusief onderwijs. Wil je meewerken aan een initiatief waarbij leerlingen met een intensieve zorgbehoefte naar een reguliere basisschool gaan, ben je hiermee bezig of wil je hierover meer weten? Kom op 20 september 2023 naar de themaochtend bij de Colour Kitchen in Utrecht, georganiseerd door het Steunpunt Passend Onderwijs. Inmiddels is de concrete invulling van het programma bekend

Naast presentaties en kennissessies is er ook een Terugspeeltheater waarbij initiatiefnemers hun ervaringen met het publiek delen in theatervorm.De bijeenkomst start om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 12.45 uur. Aansluitend is er een lunch tot 13.30 uur.

Praktische informatie

Kijk in onze agenda voor meer informatie en om je aan te melden. Of klik voor aanmelden: Inschrijven - Inschrijven POraad VO-raad (povosi.nl)

Meer informatie

Wat is Samen naar School? - Samen naar School of kijk op de website van het Steunpunt Passend Onderwijs: Home - Steunpunt Passend Onderwijs (steunpuntpassendonderwijs-povo.nl)