Versterk jij het team van Met Andere Ogen?

Zou jij graag bij willen dragen aan de beweging van Met Andere Ogen? Dan zijn onderstaande tijdelijke vacatures wellicht iets voor jou. We zijn op zoek naar twee ‘Verbinders’ en een ‘Senior Beleidsadviseur’. Zowel bureaus die een kandidaat voorstellen als zzp’ers kunnen zich aanmelden. Beide vacatures zijn voor gemiddeld 8 uur per week. Het gaat hier uitdrukkelijk om een tijdelijke vacature voor de periode van 1 september tot en met 31 december 2023, met de mogelijkheid tot verlenging.

Zoals in de laatste nieuwsbrief al aangekondigd zoeken wij nieuwe collega’s en de werving is net van start gegaan. Deze vacatures zijn gepubliceerd op het aanbestedingsplatform van de overheid: CTM Solution en zijn tevens te vinden onder de organisatie VNG Realisatie en het vakgebied Beleidsontwikkeling en Advies (nummer 151253). Je kunt je belangstelling uitsluitend kenbaar maken via het DAS (Dynamisch Aankoop Systeem) waarvan VNG (Realisatie) gebruikmaakt: http://www.ctmsolution.nl/project/vng-vngrealisatie.

Zo meld ik me aan

De inschrijving bestaat uit 2 stappen:

Stap 1: registreren op de website. Je krijgt vanzelf bericht wanneer je account gereed is, meestal is dit binnen 24 uur. Ben je leverancier, maar sta je nog niet ingeschreven op dit platform? Doe dat dan gauw! Registreren op het platform en aanmelden bij het betreffende vakgebeid neemt ongeveer 5 -7 werkdagen in beslag. Hieronder vind je de instructies om je aan te melden:

Stap 2: aanmelden bij het onderdeel “Vakgebied – Beleidsontwikkeling en advies”.

  1. Ga als je ingelogd bent in het hoofdscherm naar de linker kolom genaamd Modules en klik op “Zoek nieuwe aanbesteding of kwalificatie” (een nieuw scherm opent)
  2. Klik in het nieuwe scherm in de grijze balk 2x op “Inkopende Organisatie” om ze te groeperen in alfabetische volgorde (zodoende vind je VNG makkelijker)
  3. Klik bij aanvraagnummer 151253 om je in te kunnen schrijven voor DAS – vakgebied Beleidsontwikkeling en advies
  4. Een nieuw scherm opent
  5. Klik op de blauwe button “Accepteren” en klik in het volgende scherm nogmaals op “Accepteren” rechtsonderin het scherm
  6. Vervolgens vind je bij het kopje Antwoordformulier een button “Vragen beantwoorden”. Klik deze aan en vink de vragen af. Hier moet ook je een aantal documenten uploaden, maar dit wijst zich vanzelf. De documenten kun je vinden onder het kopje “Aanvraaginformatie” en dan “Download documenten”. Je hoeft niet alles te uploaden. Onder de te beantwoorden vragen vind je precies welke documenten je moet uploaden.

Nadat je bent aangemeld bij het vakgebied, kun je de vacature opzoeken en je inschrijven. We zijn op zoek naar twee Verbinders en een Senior Beleidsadviseur.

De uiterste datum om via het CTM platform te reageren op de vacatures is 17 augustus om 12.00 uur.