Datum
ma 23 sep | 14:30 - 16:00 uur
Livecast

Intervisiebijeenkomst

Werk jij als bestuurder of beleidsmaker/-adviseur in jouw regio aan de samenwerking tussen kinderopvang, onderwijs, zorg en jeugdhulp? En kom je specifieke uitdagingen tegen in de samenwerking waarover je in een kleine setting wil uitwisselen met collega beleidsmakers/-adviseurs en bestuurders? Meld je dan aan voor deze online intervisiebijeenkomst! 

Niet enkel de inbrenger, maar álle deelnemers leren van de intervisie; doordat je meedenkt over de casus sta je stil bij jouw manier van werken en krijg je inzicht in jouw eigen handelen. Als inbrenger krijg je concrete handvatten voor jouw vraagstuk.

Vraagstukken kunnen te maken hebben met bijvoorbeeld het betrekken van de juiste partners, het werken met een gedeelde visie, het verloop van mensen en wat dat doet met het onderlinge vertrouwen en duidelijkheid over verantwoordelijkheden.

Voorafgaand inventariseren we graag welke vragen er spelen in de samenwerking tussen de verschillende domeinen. Wat speelt er bij jou? Fomuleer dit bij voorkeur als een intervisievraag: hoe kan ik…?Organisatie

Met Andere Ogen | NJi

Deelname

Maximaal aantal deelnemers:
15

Inschrijvingen:
3