Locatie
Online

Datum
do 14 dec | 14:00 - 15:30 uur
Livecast

Webinar Jeugdhulp in de school

Het Steunpunt Passend Onderwijs organiseert op donderdag 14 december weer een webinar Jeugdhulp in school. Dit keer staat het thema ‘instroom van leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte in het primair onderwijs’ centraal. Op welke manier vinden onderwijs en gespecialiseerde opvang elkaar tijdens deze overstap? Wat is de aanleiding geweest voor een andere manier van samenwerken? Welke oplossingen heeft men gevonden voor ervaren knelpunten?

Thema: ‘Samenwerking bij de instroom van leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte vanuit kinderopvang naar (regulier) basisonderwijs’.

Cora Mastwijk en Sonja Sandbergen van het Waarborgfonds Kinderopvang en Kenniscentrum Ruimte-OK zullen ons inspireren a.d.h.v. verschillende praktijkvoorbeelden. Er zal ook een praktijkvoorbeeld zelf aan bod komen om te vertellen hoe zij gezamenlijk zorgen voor een thuisnabije plek voor opvang en onderwijs. Er wordt op dit moment druk gewerkt aan het programma. In oktober delen we meer informatie. Je kunt je al wel inschrijven. Houd de website in de gaten!

Voor wie

Voor medewerkers en leidinggevenden van kinderopvangorganisaties, primair onderwijs, gespecialiseerd onderwijs, samenwerkingsverbanden, schoolbesturen, scholen en gemeenten. Er zijn geen kosten aan verbonden.


 Organisatie

Steunpunt Passend Onderwijs

Deelname

Maximaal aantal deelnemers:
OnbeperktDit evenement is gesloten. Je kunt je niet meer aanmelden.